Familie de Ligne


 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert

Go down 
AuthorMessage
Nikolaj
Heer
Heer
Nikolaj

Posts : 125

Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert Empty
PostSubject: Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert   Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert Icon_minitime1Sun Oct 11, 2009 1:43 pm

Nikolaj had een paar dagen geleden een bode mogen ontvangen toen hij juist bezig was in zijn werkkamer te Keulen. Nikolaj had de brief gelezen en was verrukt over het nieuws dat hem had bereikt. Hij had gevraagd of hij een paard kon lenen uit de stallen van het Aartsbisdom. Niemand had bezwaar gemaakt toen de Eerste Aartsdeken dit verzoek had gemaakt en Nikolaj had een paard kunnen lenen.

Zo snel als hij kon had hij zich naar het nieuwe kasteel gespoed. Onderweg had hij nog wat adressen aangedaan bij mensen welke om zijn assistentie hadden gevraagd bij het toedienen van sacramenten of het afnemen van de biecht. Toen hij eindelijk bij de poort arriveerde zag hij dat er nog geen poortwachter stond. Dit was een rare gewaarwording en Nikolaj stapte af. Hij bleef bij het hek staan en keek naar het imposante gebouw dat voor hem lag.

Hij wachtte geduldig tot iemand het zou opvallen dat hij bij de poort stond. Ondertussen genoot hij van de wind die door zijn haar streek.
Back to top Go down
View user profile
Ghislenus
Spook
Ghislenus

Posts : 35
Age : 106
Woonplaats : Muiderslot
Beschrijving : Doods, zwevend en doorzichtig
Humeur : Knorrig en rusteloos

Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert Empty
PostSubject: Re: Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert   Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert Icon_minitime1Mon Oct 12, 2009 10:03 am

Ghislenus zag dat er opnieuw een familielid gearriveerd was. Hij stapt van de trappen en begaf zich naar de poort om deze te openen. Hij verwelkomde de eerste aartsdeken en begeleidde hem naar de ingang van het kasteel.

Welkom Nikolaj, welkom. Hier is alvast je sleutel. Ik stel voor dat je naar de ridderzaal gaat, daar wachten de anderen.
Back to top Go down
View user profile
 
Nikolaj de Ligne von Rostov arriveert
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Furious League Prediction

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Familie de Ligne :: Hoofdzetel van de familie de Ligne :: Burggraafschap Vianen :: Stadspoort Vianen-
Jump to: